Мовна школа: чи варто там вчитись?

Існує одна історія (а усі ми знаємо, що така історія не одна) про те, як Вікторія хотіла вивчити англійську мову.

Першим кроком до її цілі стало - пошук репетитора. Довготривалий аналіз викладачів, читання різноманітних відгуків, шукання учителя онлайн...усе це виснажувало Вікторію, тому вона звернулась до знайомих і вирішила довіритись їх рекомендаціям.
Її подруга порадила курси англійської у одній із місцевих шкіл. Супер! Дівчина дуже тішилась тому, що з'явився перевірений варіант і їй кортілось якнайшвидше приступити до роботи. АЛЕ вона й не здогадувалась, що чекає її попереду..
Виявилось, що ціна на курс кусається і б'є по фінансовим можливостям дівчинки, але англійська їй була потрібна прямо ЗАРАЗ, тому вона вирішила економити на інших витратах, проте спробувати навчання. Перше заняття минуло складно, так як у Вікторії був початковий рівень англійської...проте далі було все важче і важче, і не лиш у фінансовому плані.

Задля того, аби мати змогу оплачувати курс, Вікторія влаштувалась на ще одну додаткову роботу (підробіток) і через брак сил і натхнення курси стала переносити, а й згодом пропускати. Домашні завдання дівчинка виконувала лише за 10 хв до початку уроку і мала значну кількість помилок. А через це опускались руки і зникала мотивація…

Настав момент закінчення курсу, вручення сертифікату і до Вікторії дійшла гірка, але правдива думка "нащо мені цей сертифікат, якщо я англійської досі не знаю?"...Значна сума грошей на вітер, нульовий багаж знань і сертифікат як нагадування цього кошмару.

Чи впізнаєте Ви себе в такій ситуації? Якщо "так", то даємо Вам пораду, яку ніхто не дав Вікторії - ось Вам онлайн курс "Англійська за 2 місяці"! Вивчіть англійську самостійно!

Використайте свій дорогоцінний час ефективно і з користю, пройшовши його. Саме цей курс допоможе Вам заговорити англійською вже за 2 МІСЯЦІ, замість років вивчення та зекономить Ваші гроші.
Детальніше: про курс Ви зможете дізнатись на вебінарі "Як заговорити англійською за 2 місяці?" - https://www.lucky-start.com/webinars або на сторінці курсу - https://www.lucky-start.com/englishin2months.
Олеся Бондарук
Спеціаліст з онлайн викладання англійської мови, мовний коуч. Детальніше про автора тут.