Де брати мотивацію на вивчення англійською?

Чи не найчастіше питання, яке виникає у нас, коли немає сил, часу і натхнення? Але спершу подумайте, чи англійська дійсно вам потрібна? Якщо так, то саме для Вас ми підготували ТОП 5 порад де шукати мотивацію при вивченні англійської. Поїхали!
1
Заключіть договір (те ж парі) з другом чи знайомим. Оберіть людину, яка є для Вас авторитетною і побийтесь об заклад, що за 2 місяці Ви заговорите англійською. Де ж мотивація подумаєте ви? Та в банальних грошах. Закладіть значну суму, яка дійсно Вас мотивуватиме виграти, заодно і англійську врешті вивчите.
2
Домовтесь про співбесіду з роботодавцем. Якщо Ви врешті наважились змінити роботу і саме для цього потрібна англійська, то хутчіш відправляйте резюме і домовляйтесь про співбесіду. Часу буде обмаль, от Вам і мотивація врешті розпочати вивчення та пройти весь курс, аби далі розуміти іноземних бізнес-партнерів на роботі.
3
Заплануйте омріяну подорож. Оберіть пункт призначення та розкажіть про це своїм друзям, а краще й підписникам у соціальних мережах. Пообіцяйте публічно, що за 2 місяці летите у відпустку і саме за цей час вивчите англійську! Щодня звітуйтесь у своїх постах чи сторіз. Вас мотивуватиме як і подорож, так і те, що інші люди за Вами слідкують і перевіряють.
4
Домовтесь із коханими. Нехай Ваш чоловік, дружина чи кохані люди оштрафують за кожен пропущений урок. І як покарання можуть бути домашні справи або сидіння з дітьми. Тоді повірте, як тільки доведеть обирати між миттям посуди, або заміною підгузка і заплатити 20$ за урок, вибір буде очевидний. А також можете домовитись із собою. Пообіцяти собі подарунок, який Ви давно хотіли по завершенню курсу. Ось і буде мотивація!
5
Заключіть парі зі мною. Якщо пройшовши курс "Англійська за 2 місяці", виконавши всі завдання і займаючись кожного дня, Ви досі не заговорите англійською, я поверну Вам 100% вартість курсу! Усі 149 $! На мою думку, то прекрасна мотивація, вона дуже круто працює. Ви будете старанно намагатись довести, що за такий проміжок неможливо вивчити мову, що вже за 2 місяці заговорите з будь-яким іноземцем, який проходитиме повз Вас.
Детальніше: про курс Ви зможете дізнатись на вебінарі "Як заговорити англійською за 2 місяці?" - https://www.lucky-start.com/webinars або на сторінці курсу - https://www.lucky-start.com/englishin2months.
Олеся Бондарук
Спеціаліст з онлайн викладання англійської мови, мовний коуч. Детальніше про автора тут.