Чи можна вивчити англійську з репетитором?

Чи були у Вас спроби вивчити англійську з репетитором?
Якщо так, то Ви, мабуть, знову шукаєте собі інший метод вивчення, бо відчуваєте, що досі не знаєте англійської?
А чому так вийшло? Давайте розберемось!
1
Репетитор часто не ставить собі за мету вивчити з Вами англійську якнайшвидше! Навпаки - він старається розтягнути час до максимуму, аби мати постійний заробіток.
Ваш стан при цьому: зникає натхнення на вивчення англійської.
2
Хто відповідає за результат? Прийшовши до репетитора, Вам НІКОЛИ не скажуть, що за певний час Ви врешті вивчите англійську мову. Бо, зазвичай, заняття переносяться, відміняються, домашні завдання виконуються за 10 хв до початку заняття. Як можна щось вивчити, не знаючи коли це скінчиться?
Ваш стан при цьому: мотивації продовжувати навчання дуже мало.
3
Фінанси на навчання. Здебільшого, студенти відвідують репетитора рік. Якщо прорахувати точну суму, то виходить:
2 заняття в тиждень по 10$.
в місяць 8 занять – 80$.
в рік (80$ *12 місяців) = 960 $
Саме тому репетиторам вигідніше якнайдовше затягувати заняття. Хто сказав, що з репетитором можна зекономити гроші? Ваш стан при цьому: потрібно регулярно годувати репетитора і його сім'ю.
4
Вкладайте кошти у перевірені курси, які точно принесуть результат за певний період.
Інтенсивний курс "Англійська за 2 місяці"! Всього 149 $, 2 місяці щоденних інтенсивних занять і Ви заговорите англійською, пройдете річну програму будь-якої мовної школи.
Використайте свій дорогоцінний час ефективно. Зекономте свої кошти на вивченні англійської у Lucky Start і відправляйтесь у подорож, де Ви вже зможете практикувати отриманні знання.
Детальніше: про курс Ви зможете дізнатись на вебінарі "Як заговорити англійською за 2 місяці?" - https://www.lucky-start.com/webinars або на сторінці курсу - https://www.lucky-start.com/englishin2months.
Олеся Бондарук
Спеціаліст з онлайн викладання англійської мови, мовний коуч. Детальніше про автора тут.